Velkommen til

Holmestrand brygge

Holmestrand Utvikling AS har gleden av å presentere Holmestrand Brygge. Neste kvartal ut i den spennende utviklingen av Holmestrand sentrum.

Utbyggingen utgjør et helt kvartal med den aller beste beliggenheten i hjertet av sentrum, beliggende midt på havnepromenaden og helt ute på bryggekanten. Prosjektet vil inneholde ca. 75 leiligheter hvor du vil finne alle størrelser fra 25 m2 og helt opp til 180 m2. Veldig mange av leilighetene vil få en fantastisk utsikt utover havna og fjorden. I kvartalet vil det bli etablert butikker ut mot gateløpene og forhåpentligvis en flott restaurant ut mot havna.

Over butikketasjen vil det bli dannet et byrom med utvendige trapper opp fra tre forskjellige gateløp. Leilighetene blir liggende i ytterkant og byrommet dannes i midten, som en stille og rolig oase. Byrommet vil bli offentlig tilgjengelig.

Mange av leilighetene vil i tillegg til egen balkong få en privat takparsell. Her vil det på sommeren være sol fra morgen til kveld og utsikten blir formidabel. Arkitektene har brukt all sin kløkt og kunnskap for å legge de forskjellige bygningskroppene slik at man får maksimale lys, luft og solforhold.

Bor du på Holmestrand Brygge har du det meste av det du har behov for rett utenfor stuedøren. Du har gangavstand til butikker, offentlige kontorer, byens nye bibliotek, barnehage og ikke minst noen få skritt fra sentrumsinngangen til den nye og helt fantastiske jernbaneterminalen.

Leilighetene bygges etter bestemmelsene i Tek 17 og vil bli svært energivennlige. Når man kjøper ny bolig, eller en under oppføring, beregnes dokumentavgiften kun av tomteverdien. Dette gir vesentlig lavere kjøpsomkostninger. Det gis også en lovfestet garanti på 5 år, samtidig som man får en topp moderne bolig med lave vedlikeholds- og fyringsutgifter.

Byen på

Brygga

Holmestrand med alle sine tilbud samlet i sentrum ligger idyllisk til med en havnepromenade som avslutning mot bryggekanten. Med dette kan vi med rette kalle oss – Byen på brygga.

 

Holmestrand sentrum har vært under utvikling i flere år. Ny jernbaneterminal stod ferdig tidlig i 2017 og er kanskje den mest moderne jernbanestasjonen i Norge. En av inngangene er rett fra sentrum og inn til terminalen. I tillegg har terminalen en heis som frakter deg 60 meter opp til platået over byen. Heisen fungerer også som ny tverrforbindelse mellom øvre og nedre del av byen.

Byen fikk nytt flott bibliotek i 2016 beliggende midt i sentrum. En ny sentrumsbarnehage stod ferdig i 2017. Splitter ny havnepromenade med gjestehavn med plass til ca. 250 båter. Lystbåthavnen ligger et steinkast fra Holmestrand Brygge med sine 1000 fritidsbåter. Totalrenovert med nye betongflytebrygger, belysning og bobleanlegg.

Reiseavstanden til Oslo blir kortere og kortere. Med bil tar turen ca. 45 minutter og med tog vil reiseavstanden om kort tid være ned mot 40 minutter.

Holmestrand brygge med lekeplasser, barnehager og skoler i nærheten.
Holmestrand brygge og byen på brygga har kort avstand til Holmestrand Togstasjon (NSB)

Fellesarealene

Leilighetene får gode lysforhold med hver sin unike plassering. De fleste får unik utsikt over Holmestrand, sjøen og innseilingen til Oslo.

Interiøret i leilighetene får et tidløst og moderne preg, med et helhetlig interiørkonsept med valgmuligheter i prosessen. Med tidsriktige farger og valgte materialer vil man enkelt kunne tilpasse boligen til din personlige smak.
Integrerte hvitevarer inngår i leveransen. Her kan du flytte rett inn i din drømmebolig i Holmestrand sentrum.

UTEROM – PUSTEROM

  • Fred og ro
  • Grønn trivsel
  • Sosial samvær
  • Sjøluft
  • Barn og lek
Holmestrand brygge og byen på brygga bygges for at barn skal være glade og trives
Holmestrand brygge og byen på brygga er skreddersydd for barnefamilier
Store grønne uterom er et viktig element i byen på brygga